Geen categorie

  Goedkoop vliegtickets naar Lissabon, zo vind je ze

  Goedkoop vliegtickets naar Lissabon

  Een citytrip naar Lissabon is een reisje die eigenlijk iedereen die van stedentrips houdt een keer gemaakt moet hebben. Lissabon is een prachtige stad waar veel te zien en beleven is. Dat is ook de reden dat veel toeristen elk jaar weer deze mooie stad aandoen. Net als elke citytrip, kost ook een reisje naar Lissabon geld. Om meer over te houden voor tijdens je reis, kun je een aantal dingen doen om goedkoop vliegtickets naar Lissabon te boeken. Een vliegreis naar deze Portugese stad hoeft helemaal niet de wereld te kosten als je er slim mee omspringt. Het is leuk geld te besparen en helemaal als je dat dan tijdens de reis zelf kunt uitgeven om deze nog mooier te maken.

  Vergelijk de ticketprijzen voor de scherpste prijs

  Een van de manieren om goedkoop vliegtickets naar Lissabon te boeken is door de verschillende ticketprijzen met elkaar te vergelijken. Er zijn een aantal grote maatschappijen die in het verleden vooral bepaalden hoe hoog de prijzen waren. Tegenwoordig zijn er veel budgetmaatschappijen bij gekomen welke de concurrentie met de gevestigde maatschappijen aangegaan zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijzen behoorlijk gedaald zijn. Veel budgetmaatschappijen bieden vliegtickets naar Lissabon aan voor stuntprijzen en dan is het aan jou om hiervan te profiteren. Door de prijzen te vergelijken kom je uiteindelijk uit bij de maatschappij die de goedkoopste tickets aanbiedt en kun je goedkoop naar Lissabon vliegen.

  Korte vlucht waarbij comfort minder belangrijk is

  Het mooie van naar Lissabon vliegen, is dat dit geen hele lange vlucht is. Je hoeft dus geen luxe vlucht te boeken waar je alle beenruimte hebt, een 5 sterren diner krijgt en je in ligstand kunt om tijdens de vlucht te slapen. Economy class is prima en dat is dus ook waar je makkelijk geld overhoudt. Bij budgetmaatschappijen heb je vaak niet heel veel beenruimte, maar dat maakt voor zo’n korte vlucht niet zoveel uit. Het is dus in zo’n geval niet nodig om voor een dure maatschappij te kiezen, een budgetmaatschappij is dan prima. Selecteer tijdens het zoeken naar tickets dan ook vooral budgetmaatschappijen of zoek op de website van dit type luchtvaartmaatschappijen.

  Kies voor een doordeweekse vlucht naar Lissabon

  Als je naar Lissabon wilt met het vliegtuig, zijn er bepaalde dagen dat je heel goedkoop kunt vliegen. Meestal zijn vliegtickets naar Lissabon voor de weekenden duurder dan voor doordeweekse vluchten. Wanneer je dus kunt, boek dan een reis van woensdag tot maandag en bespaar op je vliegreis. Dit is namelijk veel goedkoper dan de standaard reis van donderdag tot zondag of vrijdag tot zondag. Veel mensen willen namelijk deze vlucht hebben en daardoor stijgt de prijs weer. Wanneer je een beetje flexibel bent als het op de vertrek en terugkomst datum bent, kun je dus op een simpele manier geld besparen.

  Vermijd Lissabon in het hoogseizoen en bespaar geld

  Wil je naar Lissabon op vakantie, bedenk dan ook goed wanneer je hier naartoe wilt. Je kunt natuurlijk in het hoogseizoen gaan en meedoen aan het massatoerisme. Het is een mogelijkheid, maar wel eentje die je als het op je ticket aankomt veel meer kost. Wanneer je buiten het seizoen of in ieder geval buiten de vakanties gaat, zul je veel goedkoper naar Lissabon kunnen vliegen. Lissabon is een prachtige stad en het is eigenlijk altijd wel mooi weer in deze Portugese stad. Dit is dan ook waarom je eigenlijk het hele jaar wel richting deze stad kunt voor een citrytrip of vakantie. Wat dat betreft ben je dus niet afhankelijk van een seizoen en kun je geld besparen door buiten het hoogseizoen te gaan.

  Kies voor een ander vliegveld voor je vertrek

  Een ander simpele mogelijkheid om te besparen op je vliegreis naar Lissabon is door te kiezen voor een ander vliegveld dan de Nederlandse. Er zijn in Duitsland en België veel vliegvelden te vinden die dicht bij de grens liggen en ook vluchten naar Lissabon aanbieden. Het kan in het buitenland namelijk zomaar goedkoper zijn vanuit het buitenland naar de Portugese stad te reizen. Dit heeft onder andere te maken met de belasting die een maatschappij in een land moet betalen. Deze wordt natuurlijk aan jou als reiziger doorberekend. Door uit te wijken zul je simpel geld overhouden tijdens het boeken van je vliegtickets.

  Bekijk de lopende aanbiedingen voor korting

  Bekijk ook vooral of er aanbiedingen zijn van maatschappijen waar je gebruik van kunt maken voor je reis naar Lissabon. Het hele jaar door zijn de luchtvaartmaatschappijen aan het stunten om je de mooiste aanbiedingen te bieden. Zelfs de grotere maatschappijen doen hun best om je als reiziger binnen te halen. Een vlucht naar Lissabon zit er best vaak tussen. Het is daarom echt wel interessant om alle deals goed te bekijken alvorens je gaat boeken voor je reis naar Lissabon.

  Ook Portugal