Goedkoop logeren in Lissabon

  Goedkoop logeren in Lissabon

  Bij de zoektocht naar een verblijfplaats tijdens de citytrip in Lissabon zijn er een hoop mogelijkheden. In de meeste gevallen wordt geopteerd voor een hotel (inclusief ontbijt). Lissabon is een redelijk goedkope bestemming en voor 50 euro per persoon, per nacht is het best mogelijk om reeds te logeren in een goed hotel. Personen die 500 euro per nacht wensen uit te geven komen ook aan hun trekken. Net als in andere toeristische bestemmingen is het aanbod enorm groot. Jacuzzi op de kamer, logeren in een historisch pand in het centrum, luxueuze kamers met alle denkbare luxe, loges … Kortom: er is een hoop mogelijk. In dit artikel gaan we na hoe het mogelijk is om zo goedkoop mogelijk te logeren in de Portugese hoofdstad.

  Goedkoop logeren is niet moeilijk. De vraag is natuurlijk in welke mate men bepaalde luxe wenst op te geven. Slaapzalen alwaar het mogelijk is om voor minder dan 10 euro per nacht te overnachten zijn er voldoende in Lissabon. Uiteraard spreekt het voor zich dat dergelijke slaapzaal enkele nadelen met zich meebrengt: gemeenschappelijke douches en geen eigen sanitaire ruimte. Ook hebben sommige medereizigers de vervelende gewoonte om ‘s nachts luidruchtige geluiden te maken. De goedkope prijs is dus niet alles. Iets duurder, maar nog steeds beschikbaar voor een klein prijsje, zijn kamers in een hostel. De slaapzaal maakt dan plaats voor een kamer met sanitair. Men kan het vergelijken met een hotel, maar de kamer straalt over het algemeen minder luxe uit. Goedkoop logeren in Lissabon is dus mogelijk, maar veel zal afhangen van de eigen eisen.

  Goedkoop logeren in Lissabon?

  Enkele goede hostels in Lissabon:

  • Lisb’on Hostel. Dit sfeervolle hostel met tuin, hangmatten en terras is ideaal voor jonge reizigers die graag logeren in een slaapzaal voor minder dan 30 euro. Bij de eigen bar kunt u genieten van lokale dranken of bekende Portugese wijnen.
  • Hotel Lisboa Tejo is een hotel met 58 kamers. Een gerenoveerd pand in het historistische centrum van Lissabon is de ideale uitvalsbasis voor stadswandelingen.
   Indien een hostel niet aan de orde is en er wordt gezocht naar een goedkoop hotel, dan is het altijd interessant om lopende aanbiedingen te bekijken.
  • Yes Lisbon Hostel

  We raden je aan om enkele van deze goedkope logies te bekijken. Uiteindelijk beslis je nog altijd zelf waar er wordt geboekt. Een slaapzaal voelt misschien niet goed aan, maar een tweepersoonskamer in een hostel kan misschien als positief worden ervaren. Hoe dan ook: het is mogelijk om flink te besparen op de logies zonder al te veel te moeten inboeten op luxe.  Booking.com