Geen categorie

  5 handige voorbereidingen op een citytrip naar Lissabon

  voorbereidingen citytrip Lissabon

  Van plan om binnenkort op een citytrip naar Lissabon te gaan? Dan is een goede voorbereiding het halve werk en bespaar je veel op de kosten van de citytrip. Wil je weten welke vijf voorbereidingen je van te voren al kunt treffen? Lees het in dit artikel!

  1. Vliegticket scoren

  De vliegtijd vanaf Amsterdam is ongeveer twee uur naar Lissabon. Dit betekent dat je slechts twee uurtjes in het vliegtuig hoeft te zitten. Voor veel mensen is het bij zulke korte vluchten een kwestie van de goedkoopste vliegticket scoren. Als je vliegtickets gaat vergelijken kan je vrij gemakkelijk besparen op de kosten van de vliegtickets.

  2. Parkeren bij de luchthaven regelen

  Bij een citytrip naar Lissabon vlieg je vaak vanaf Schiphol of Eindhoven airport. Welke luchthaven je ook kiest parkeren bij de luchthaven zelf is altijd het handigst. Dit scheelt kosten en energie voor het regelen van vervoer naar het vliegveld. Tegenwoordig kun je gemakkelijk een parkeerplaats bij de luchthaven online vergelijken en reserveren. Als je gaat parkeren op Schiphol kan het enorm veel kosten schelen als je online parkeeraanbieders vergelijkt. Ook is het fijn om van te voren te weten dat er een plekje vrijgehouden wordt.

  3. Zoek uit wat je wilt doen en zien

  Bij een citytrip is het handig om van te voren uit te zoeken wat je wilt doen en zien in de stad. Anders moet je in Lissabon zelf op zoek gaan naar bezienswaardigheden en hotspots, terwijl dat ook gewoon ter voorbereiding vanuit huis kan. Dat scheelt weer tijd tijdens de citytrip!

  4. Verzamel alvast de belangrijke documenten

  Een dag voor vertrek alle belangrijke documenten checken is niet verstandig. Je zal net zien dat je geen tijd meer hebt om in te grijpen als documenten verlopen of verloren zijn. Verzamel daarom je pinpas, paspoort, id-kaart, geprinte reserveringen en vliegtickets. Ook kan een creditcard handig zijn om mee te nemen op je citytrip naar Lissabon. Dit heeft vele voordelen. Heb je nog geen creditcard? Dan kan je via deze website een creditcard aanvragen.

  5. Gebruik een vakantie checklist

  Aangekomen bij je locatie in Lissabon en erachter komen dat je belangrijke spullen vergeten bent is geen pretje. Daarom is het belangrijk om een vakantie checklist te gebruiken. Heb je nog geen eigen checklist? Maak er een of ga op zoek naar een vakantielijstje op internet!

  Ook Portugal