vlucht-hotel

  Vlucht + hotel

  Bij het boeken van een citytrip dient men eerst enkele zaken te regelen. Een verlofperiode inplannen, vertrek- en aankomstdag kiezen en dan ter plaatste ook nog even kijken voor een overnachtingsplaats. Het boeken van de formule vlucht + hotel is doorgaans iets duurder dan zelf een hotel Lissabon te regelen. Met enkele muisklikken zijn de vluchten en het hotel geregeld en dit dient men dan niet meer apart te regelen. Uiteraard kost het zelf regelen van deze zaken een stuk minder en over het algemeen is er ook meer tevredenheid indien men zelf de vliegtickets en het hotel boekt. In dit artikel gaan we dus na hoe we het best een vlucht + hotel boeken richting Lissabon.

  Vluchten

  Het zoeken van de beste vliegtickets is best gemakkelijk. Over het algemeen betekent dit dat surfen naar de site van Ryanair volstaat. Er zijn meerdere vluchten per dag richting Lissabon. Afhankelijk van de persoonlijke situatie is de ene optie beter dan de andere. Wijzelf vlogen in november richting de Portugese hoofdstad en kwamen omstreeks 23u aan. Het voordeel is dan dat men direct kan pendelen richting het hotel om te slapen. De volgende dag kan het ontdekken dan beginnen. Bij een gebrek aan tijd kan ook worden geopteerd voor een ochtendvlucht. Vertrekken in Brussel rond 10u betekent dat men omstreeks 13u aankomt in de stad. Zo heeft men nog een halve dag om zaken te bekijken.

  De prijzen kunnen nogal variëren. Zondag vertrekken kost 50 euro, maandag vertrekken is dan weer goed voor 150 euro. Het kan. We raden je dan ook aan om eerst even de prijzen van de tickets te bekijken alvorens effectief te boeken. Surf nadien nog naar enkele sites van concurrentiële maatschappijen en je weet meteen of de gevraagde prijs wel een correcte prijs is. Prioritair is het boeken van de vliegtickets. Eenmaal dit alles is geregeld kan de zoektocht naar een gepast hotel starten.

  Hotel

  De zoektocht naar een gepast hotel is een gemakkelijke klus. Lissabon is een toeristische wereldstad en aan toeristische voorzieningen dus geen gebrek. Van slaapzalen in een hostel tot ongekende luxe in het stadscentrum, het is allemaal mogelijk. Op booking.com staan een hoop overnachtingsplaatsen. Interessant zijn de zogenaamde aanbiedingen. Net het ingeven van de reisdata (dus dag van aankomst en dag van vertrek) verschijnen alle mogelijkheden in beeld. Nadien is het mogelijk om te selecteren op eisen. Sommige personen hebben geen nood aan overbodige luxe en kunnen opteren voor een tweepersoonskamer in een hostel. Zelf eens doornemen en nadien zelf een beslissing nemen is veel interessanter dan te opteren voor de formule vlucht + hotel.  Booking.com