Hotel in centrum

  Hotel in centrum

  Bij het organiseren van een citytrip zijn enkele zaken belangrijk. Eerst en vooral is er tijd nodig om de stad te ontdekken. In één dag Lissabon bezoeken is mogelijk, maar het spreekt voor zich dat het een aangenamer bezoek wordt indien er meerdere dagen beschikbaar zijn. Ook het regelen van goedkope vliegtickets kan belangrijk zijn.

  In dit artikel zullen we ons echter focussen op enkele hotels met een goede ligging. Idealiter is natuurlijk de situatie alwaar het hotel in hartje centrum Lissabon gelegen is. Zo hoeft men niet nodeloos te pendelen en doorheen de dag kan men dan – indien nodig – gemakkelijk even afzakken richting het hotel. Zo hoeft men die trui niet gans de dag mee te zeulen omdat het ‘s avonds reeds wat frisser is, of men kan zich na een lange wandeling wat opfrissen.

  We sommen enkele mogelijkheden op:

   

  • Hostel4U is – zoals de naam reeds doet vermoeden – een jeugdherberg. Er zijn een hoop tweepersoonskamers voorhanden en men kan het vergelijken met een hotel. De prijzen zijn laag, maar men kan wel overnachten in hartje Lissabon. Ideaal voor personen die veel tijd spenderen in de stad en enkel vertoeven in de kamer om te slapen. Voor de aangeboden prijs kan men uiteraard niet veel lux verwachten.
  • Het TURIM Terreiro do Paço Hotel biedt wat meer luxe aan de gasten. Ook dit hotel met 4 sterren kan rekenen op een centrale ligging. Bovenstaande foto komt rechtstreeks van de site van dit hotel. Een pareltje, niet?
  • In het Pestana CR7 Lisboa kunnen voetballiefhebbers zich uitleven. CR7 staat uiteraard voor Christiano Ronaldo. De Portugese voetbalster kan een aardig balletje trappen en is blijkbaar ook bezig met de toeristische sector.

   

   

  Uiteraard is er een hoop meer mogelijk op het vlak van overnachten in hartje centrum Lissabon. Een gemakkelijk manier om te kijken wat de mogelijkheden zijn is door even rond te kijken op booking. Gewoon de periode ingeven wanneer je wenst te gaan, aangeven dat er enkel interesse is in hotels in het centrum en vervolgens kun je op een kaart alle hotels bekijken. Deze zijn dan gemarkeerd als een blauw ballonnetje. Per direct zie je waar ze gelegen zijn ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden en ook de basisinformatie omtrent het hotel kun je in een oogopslag zien (prijs, score, sterren). Mocht de verblijfplaats je aanspreken, dan kun je meer gedetailleerde informatie opvragen door te klikken op het desbetreffende hotel. Hoe dan ook: het aanbod is enorm en er is vast wel wat te vinden. Tijdelijke aanbiedingen kunnen de prijs aardig drukken en zijn interessant. Een hotel boeken in het centrum en genieten van de Lissabon citytrip is de boodschap!  Booking.com